Grønnsaksblanding, brokkoli, gulrot, minimais, fryst

Energi i 100 g

112 kJ (27 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 93 g
Karbohydrat: 2,7 g
Protein: 2,2 g
Kostfiber: 2 g
Fett: 0,3 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 42 E%
Protein: 34 E%
Kostfiber: 14 E%
Fett: 10 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 112 kJ (27 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00020,3 g10%
KarbohydratMI01812,7 g41%
KostfiberMI00022 g14%
ProteinMI00022,2 g33%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014293 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020,2 g
SukkerarterMI00022,5 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI0325257 µg-RE34 %
BetakarotenMI00023 089 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00020,7 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,03 mg2 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,05 mg3 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,4 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,09 mg5 %
Vitamin B9 (folat)MI000270 µg21 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000228 mg26 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000221 mg1 %
Kalium (K)MI0002192 mg5 %
Natrium (Na)MI000246 mg
Salt (NaCl)MI01200,1 g
Fosfor (P)MI000233 mg5 %
Magnesium (Mg)MI00029 mg3 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,7 mg6 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,2 mg1 %
Selen (Se)MI00021 µg1 %
Jod (I)MI00022 µg1 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0152Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826Vegetable (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR)
B1227Carrot
C0174Part of plant
E0151Solid
F0018Partially heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0212Vegetable added
J0136Preserved by freezing
K0003No packing medium used
M0172Plastic container
M0197Bag, sack or pouch
N0036Plastic
P0024Human consumer, no age specification
Z0112Food industry prepared

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: