Butterdeig
Energi i 100 g
Per 100 g
1 655 kJ (397 kcal)
1 655 kJ (397 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 32,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 450c | 12,6 g |
Transfettsyrer | 60a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 450c | 9,5 g |
Flerumettede fettsyrer | 450c | 2,8 g |
Omega-3 | 136 | 0,1 g |
Omega-6 | 136 | 2,6 g |
Kolesterol | 450c | 2 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 11,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 1,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 9,4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 450c | 0 µg | |
Vitamin D | 450c | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 450c | 2 mg-ATE | 16 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 450c | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 450c | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 450c | 0,7 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 450c | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 450c | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 450c | 77 mg | 6 % |
Kalium (K) | 450c | 89 mg | 2 % |
Natrium (Na) | 450c | 337 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,8 g | |
Fosfor (P) | 450c | 49 mg | 7 % |
Magnesium (Mg) | 450c | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 450c | 1,1 mg | 10 % |
Kobber (Cu) | 60a | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 450c | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 450c | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0160 | Pie crust, unsweetened (US CFR) |
A0821 | Fine bakery ware (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0140 | Whole, shape achieved by forming, thickness 0 3-1 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0221 | Fat or oil added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |