Chilisaus, søt
Energi i 100 g
Per 100 g
866 kJ (205 kcal)
866 kJ (205 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 20 | 0 g |
Sukkerarter | 400j | 43,3 g |
Sukker, tilsatt | 10 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400j | 0,3 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 400j | 0,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 400j | 1,2 g |
Omega-3 | 400j | 0,2 g |
Omega-6 | 400j | 0,9 g |
Kolesterol | 400j | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400j | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400j | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400j | 0,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400j | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400j | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400j | 0,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 20 µg-RE | 2 % |
Betakaroten | 400j | 237 µg | |
Retinol | 400j | 0 µg | |
Vitamin D | 400j | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400j | 1,2 mg-ATE | 10 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400j | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400j | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400j | 0,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400j | 0,14 mg | 7 % |
Vitamin B9 (folat) | 400j | 13 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400j | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400j | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400j | 13 mg | 1 % |
Kalium (K) | 400j | 130 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 400j | 1 176 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,9 g | |
Fosfor (P) | 400j | 14 mg | 2 % |
Magnesium (Mg) | 400j | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400j | 0,7 mg | 6 % |
Kobber (Cu) | 10 | – | |
Sink (Zn) | 400j | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 400j | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 400j | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0105 | Dressing, condiment, gravy or sauce (US CFR) |
A0858 | Condiment (EUROFIR) |
B1012 | Sugar-producing plant |
C0108 | Sugar |
E0135 | Semiliquid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
H0212 | Vegetable added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0130 | Glass container |
M0203 | Bottle or jar |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |