Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 84 g
Karbohydrat: 6,7 g
Fett: 6,1 g
Kostfiber: 2 g
Protein: 1,3 g
Energiinnhold
Fett: 60 E%
Karbohydrat: 30 E%
Protein: 6 E%
Kostfiber: 4 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 380 kJ (91 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00026,1 g59%
KarbohydratMI01816,7 g30%
KostfiberMI00022 g4%
ProteinMI00021,3 g5%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014284 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020,4 g
SukkerarterMI00026,3 g
Sukker, tilsattMI00021 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI0325106 µg-RE14 %
BetakarotenMI0002672 µg
RetinolMI000250 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00021 mg-ATE8 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,05 mg3 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,04 mg2 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,4 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,07 mg3 %
Vitamin B9 (folat)MI000219 µg5 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000234 mg32 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000243 mg3 %
Kalium (K)MI0002257 mg7 %
Natrium (Na)MI0002167 mg
Salt (NaCl)MI01200,4 g
Fosfor (P)MI000243 mg6 %
Magnesium (Mg)MI000213 mg4 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,3 mg2 %
Kobber (Cu)MI00020,02 mg2 %
Sink (Zn)MI00020,2 mg1 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00023 µg2 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0152Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0828Vegetable dish (EUROFIR)
B2071White cabbage
C0151Head (PLANT)
E0152Divided into pieces
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0147Fruit added
H0212Vegetable added
H0242Dairy product added
J0142Preserved by chilling or freezing
J0151Ingredient preserved by heat treatment
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: