Dipsaus, sursøt barbequesaus
Energi i 100 g
Per 100 g
408 kJ (96 kcal)
408 kJ (96 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 20,6 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 20,6 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 208 | 0,1 g |
Transfettsyrer | 208 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 208 | 0,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 208 | 0,1 g |
Omega-3 | 73f | 0 g |
Omega-6 | 74f | 0,1 g |
Kolesterol | 60a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 460g | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 460g | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 460g | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 460g | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 460g | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 460g | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 208 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 208 | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 208 | 0,04 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 60a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 208 | 0,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 208 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B9 (folat) | 208 | 1 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 208 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 208 | 8 mg | 0 % |
Kalium (K) | 208 | 172 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 208 | 561 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,4 g | |
Fosfor (P) | 208 | 11 mg | 1 % |
Magnesium (Mg) | 208 | 11 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 208 | 0,3 mg | 2 % |
Kobber (Cu) | 208 | 0,05 mg | 5 % |
Sink (Zn) | 208 | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0105 | Dressing, condiment, gravy or sauce (US CFR) |
A0858 | Condiment (EUROFIR) |
B1276 | Tomato |
C0138 | Fruit, peel removed |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0136 | Sugar or sugar syrup added |
H0150 | Color added |
H0151 | Spice or herb added |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0124 | Plastic tray or pan, plastic cover or wrapping |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |