Fruktpuré, med eple, banan og jordbær, HiPP
Energi i 100 g
Per 100 g
228 kJ (54 kcal)
228 kJ (54 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 20 | 0,9 g |
Sukkerarter | 20 | 11 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 20 | 0 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 20 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | 20 | 0,1 g |
Omega-3 | 135 | 0 g |
Omega-6 | 135 | 0 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 2 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 106c | 20 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 106c | 0,3 mg-ATE | 2 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 106c | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 106c | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B3 (niacin) | 106c | 0,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 106c | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | 106c | 14 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 106a | 15 mg | 14 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 106c | 9 mg | 0 % |
Kalium (K) | 106c | 211 mg | 6 % |
Natrium (Na) | 106c | 1 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 106c | 74 mg | 11 % |
Magnesium (Mg) | 106c | 14 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 106c | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 106c | 0,04 mg | 4 % |
Sink (Zn) | 106c | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 106c | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0309 | Dietary or therapeutic formulation (US CFR) |
A0873 | Food for infants (EUROFIR) |
B1245 | Apple |
C0167 | Fruit |
E0103 | Semiliquid |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0147 | Fruit added |
H0215 | Vitamin c added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
N0017 | Polyethylene |
P0020 | Infant or toddler food |
P0128 | Organic food claim or use |
Z0112 | Food industry prepared |