Hveteflak ristet, med hvetekli, All-bran Regular
Energi i 100 g
Per 100 g
1 418 kJ (336 kcal)
1 418 kJ (336 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 49 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 13,3 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 13,3 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 225a | 0,4 g |
Transfettsyrer | 60a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 225a | 0,3 g |
Flerumettede fettsyrer | 225a | 1,1 g |
Omega-3 | 225a | 0,1 g |
Omega-6 | 225a | 1 g |
Kolesterol | 60a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 60a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 225a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 225a | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 225a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 225a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 225a | 0,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 225a | 0,7 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 225a | 0,17 mg | 13 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 225a | 0,12 mg | 7 % |
Vitamin B3 (niacin) | 225a | 7 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 225a | 0,23 mg | 12 % |
Vitamin B9 (folat) | 225a | 27 µg | 8 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 10 | – |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 225a | 43 mg | 3 % |
Kalium (K) | 225a | 520 mg | 15 % |
Natrium (Na) | 225a | 270 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,7 g | |
Fosfor (P) | 225a | 370 mg | 57 % |
Magnesium (Mg) | 225a | 130 mg | 43 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 225a | 4,1 mg | 37 % |
Kobber (Cu) | 225a | 0,49 mg | 54 % |
Sink (Zn) | 225a | 2,6 mg | 18 % |
Selen (Se) | 225a | 4 µg | 4 % |
Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0258 | Breakfast cereal (US CFR) |
A0816 | Breakfast cereal (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0133 | Seed, skin present, germ present |
E0104 | Whole and pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0001 | Cooking method not known |
H0138 | Water removed |
H0158 | Sucrose added |
H0177 | Nut or seed added |
H0364 | Dried or candied fruit added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0156 | Paperboard container |
M0166 | Plastic bag or pouch |
M0420 | Inner bag |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |