Kabaret, med fiskepudding og reker

Energi i 100 g

188 kJ (45 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 90 g
Protein: 6,4 g
Karbohydrat: 2,1 g
Fett: 1,1 g
Kostfiber: 0,5 g
Energiinnhold
Protein: 58 E%
Fett: 22 E%
Karbohydrat: 19 E%
Kostfiber: 2 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 188 kJ (45 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00021,1 g21%
KarbohydratMI01812,1 g18%
KostfiberMI00020,5 g2%
ProteinMI00026,4 g57%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014290 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00021,1 g
SukkerarterMI00021 g
Sukker, tilsattMI00020,2 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032512 µg-RE1 %
BetakarotenMI000266 µg
RetinolMI00026 µg
Vitamin DMI00020,7 µg6 %
Vitamin EMI00021 mg-ATE8 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,02 mg1 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,07 mg4 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,8 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,05 mg2 %
Vitamin B9 (folat)MI000210 µg3 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,9 µg22 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00022 mg1 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000227 mg2 %
Kalium (K)MI0002148 mg4 %
Natrium (Na)MI0002898 mg
Salt (NaCl)MI01202,2 g
Fosfor (P)MI000255 mg8 %
Magnesium (Mg)MI000215 mg5 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,2 mg1 %
Kobber (Cu)MI00020,12 mg13 %
Sink (Zn)MI00020,3 mg2 %
Selen (Se)MI00027 µg8 %
Jod (I)MI000226 µg18 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0804Seafood dish (EUROFIR)
B1237Shrimp
C0125Skeletal meat part, without bone or shell
E0147Whole, shape achieved by forming
F0014Fully heat-treated
G0005Baked or roasted
G0014Boiled
G0015Boiled and drained
H0153Seafood added
H0212Vegetable added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: