Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Fett: 99,5 g
Vann: 1 g
Energiinnhold
Fett: 100 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 3 682 kJ (896 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett450d99,5 g100%
KarbohydratMI01810 g0%
Kostfiber450d0 g0%
Protein450d0 g0%
Alkohol500 g0%
VannMI01421 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse450d0 g
Sukkerarter450d0 g
Sukker, tilsatt500 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03250 µg-RE0 %
Betakaroten200 µg
Retinol500 µg
Vitamin D450d0 µg0 %
Vitamin E450d1,1 mg-ATE9 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)450d0 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)450d0 mg0 %
Vitamin B3 (niacin)450d0 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)450d0 mg0 %
Vitamin B9 (folat)450d0 µg0 %
Vitamin B12 (kobalamin)450d0 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)450d0 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)450d0 mg0 %
Kalium (K)450d0 mg0 %
Natrium (Na)450d0 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)450d0 mg0 %
Magnesium (Mg)450d0 mg0 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)450d0 mg0 %
Kobber (Cu)450d0 mg0 %
Sink (Zn)450d0 mg0 %
Selen (Se)450d0 µg0 %
Jod (I)200 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0272Cacao or chocolate product (US CFR)
A0845Coffee, tea, cocoa or infusion (EUROFIR)
B1318Cacao
C0179Butter
E0144Semisolid
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0001Treatment applied not known
J0116Dehydrated or dried
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
450d
Food Databanks National Capability (2021). Food Databanks National Capability (FDNC) extended dataset based on PHE’s McCance and Widdowson’s Composition of Foods Integrated Dataset. Nettversjon, quadram.ac.uk
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: