Kakebunn, glutenfri, av pulver, Toro

Energi i 100 g

1 473 kJ (348 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Karbohydrat: 67,4 g
Vann: 20 g
Protein: 7 g
Fett: 5,6 g
Kostfiber: 0,1 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 78 E%
Fett: 14 E%
Protein: 8 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 473 kJ (348 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00025,6 g14%
KarbohydratMI018167,4 g77%
KostfiberMI00020,1 g0%
ProteinMI00027 g8%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014220 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI000235,1 g
SukkerarterMI000232,4 g
Sukker, tilsattMI000232,2 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032570 µg-RE9 %
BetakarotenMI00020 µg
RetinolMI000270 µg
Vitamin DMI00021,3 µg13 %
Vitamin EMI00022,6 mg-ATE21 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,04 mg3 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,17 mg10 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,1 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,06 mg3 %
Vitamin B9 (folat)MI000217 µg5 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,6 µg15 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000252 mg4 %
Kalium (K)MI000279 mg2 %
Natrium (Na)MI0002522 mg
Salt (NaCl)MI01201,3 g
Fosfor (P)MI0002258 mg40 %
Magnesium (Mg)MI00029 mg3 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00021,1 mg10 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,8 mg5 %
Selen (Se)MI000211 µg12 %
Jod (I)MI000217 µg12 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0210Cake (US CFR)
A0821Fine bakery ware (EUROFIR)
B1232Corn
C0203Starch
E0147Whole, shape achieved by forming
F0014Fully heat-treated
G0005Baked or roasted
H0158Sucrose added
H0186Egg added
H0351Chemical leavening agent added
J0003No preservation method used
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
P0174Gluten free claim or use

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: