Kakemiks, fin, glutenfri, pulver, Toro
Energi i 100 g
Per 100 g
1 592 kJ (375 kcal)
1 592 kJ (375 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 87,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 3,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 3,7 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 106c | 0,1 g |
Transfettsyrer | 106c | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 106c | 0,4 g |
Flerumettede fettsyrer | 106c | 0,2 g |
Omega-3 | 135 | 0 g |
Omega-6 | 135 | 0,3 g |
Kolesterol | 106c | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 0,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 0,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 106c | 0 µg | |
Retinol | 106c | 0 µg | |
Vitamin D | 106c | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 106c | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 106c | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 106c | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 106c | 0,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 106c | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 106c | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 106c | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 106c | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 106c | 10 mg | 0 % |
Kalium (K) | 106c | 18 mg | 0 % |
Natrium (Na) | 114a | 600 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 106c | 10 mg | 1 % |
Magnesium (Mg) | 106c | 7 mg | 2 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 106c | 0,4 mg | 3 % |
Kobber (Cu) | 106c | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 106c | 0,2 mg | 1 % |
Selen (Se) | 106c | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0149 | Milled grain or starch product (US CFR) |
A0813 | Cereal or cereal-like milling products and derivatives (EUROFIR) |
B1232 | Corn |
C0203 | Starch |
E0106 | Finely ground |
F0022 | Heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0146 | Starch added |
H0351 | Chemical leavening agent added |
H0368 | Stabilizer added |
H0750 | Gluten removed |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0197 | Bag, sack or pouch |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
P0174 | Gluten free claim or use |
P0175 | Egg free claim or use |
Z0112 | Food industry prepared |