Karamellsaus
Energi i 100 g
Per 100 g
1 190 kJ (280 kcal)
1 190 kJ (280 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 70 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 70 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Omega-3 | 50 | 0 g |
Omega-6 | 50 | 0 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 50 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 50 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 50 | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 50 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 50 | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 50 | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 100 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 100 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 100 | 0 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 100 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 100 | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 100 | 0 mg | 0 % |
Kalium (K) | 50 | 0 mg | 0 % |
Natrium (Na) | 50 | 0 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 100 | 0 mg | 0 % |
Magnesium (Mg) | 100 | 0 mg | 0 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 100 | 0 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 100 | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 100 | 0 mg | 0 % |
Selen (Se) | 100 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0287 | Sweet sauce or topping (US CFR) |
A0863 | Dessert sauce (EUROFIR) |
B1012 | Sugar-producing plant |
C0210 | Sucrose |
E0139 | Liquid, high viscosity, with no visible particles |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0211 | Invert sugar added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0214 | Bottle |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |