Karripasta, curry paste
Energi i 100 g
Per 100 g
1 114 kJ (269 kcal)
1 114 kJ (269 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 4,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 7 g |
Sukker, tilsatt | 10 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 136 | 2 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 136 | 12,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 136 | 5 g |
Omega-3 | 136 | 0,8 g |
Omega-6 | 136 | 4,2 g |
Kolesterol | 450c | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,6 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 12,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | 10 | – | |
Betakaroten | 10 | – | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 10 | – |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 450c | 0,09 mg | 6 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 450c | 0,13 mg | 8 % |
Vitamin B3 (niacin) | 450c | 1,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 10 | – | |
Vitamin B9 (folat) | 10 | – | |
Vitamin B12 (kobalamin) | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 450c | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 450c | 150 mg | 13 % |
Kalium (K) | 450c | 520 mg | 15 % |
Natrium (Na) | 450c | 1 520 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 3,8 g | |
Fosfor (P) | 450c | 110 mg | 17 % |
Magnesium (Mg) | 450c | 75 mg | 25 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 450c | 12,8 mg | 116 % |
Kobber (Cu) | 450c | 0,29 mg | 32 % |
Sink (Zn) | 450c | 0,8 mg | 5 % |
Selen (Se) | 10 | – | |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0133 | Flavoring or seasoning (US CFR) |
A0853 | Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR) |
B1017 | Oil-producing plant |
C0190 | Fat or oil |
E0144 | Semisolid |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
H0367 | Salt added |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |