Kaviar, polarkaviar
Energi i 100 g
Per 100 g
1 860 kJ (450 kcal)
Mer kaviar:
1 860 kJ (450 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 116a | 0 g |
Sukkerarter | 116a | 7,8 g |
Sukker, tilsatt | 116a | 7 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 3 g |
Transfettsyrer | 116a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 25 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 12 g |
Omega-3 | 116a | 5 g |
Omega-6 | 116a | 6,5 g |
Kolesterol | 116a | 101 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 116a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 116a | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 116a | 2,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 116a | 0,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 116a | 0,8 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 116a | 21,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 116a | 0 µg | |
Retinol | 116a | 0 µg | |
Vitamin D | 116a | 9,5 µg | 95 % |
Vitamin E | 116a | 5,8 mg-ATE | 48 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 116a | 0,22 mg | 16 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 116a | 0,27 mg | 16 % |
Vitamin B3 (niacin) | 116a | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 116a | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 116a | 21 µg | 6 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 116a | 6,7 µg | 167 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 116a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 116a | 20 mg | 1 % |
Kalium (K) | 116a | 117 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 116a | 1 720 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 4,3 g | |
Fosfor (P) | 116a | 166 mg | 25 % |
Magnesium (Mg) | 116a | 7 mg | 2 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 116a | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 116a | 0,05 mg | 5 % |
Sink (Zn) | 116a | 2,6 mg | 18 % |
Selen (Se) | 116a | 41 µg | 48 % |
Jod (I) | 116a | 85 µg | 60 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0296 | Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1423 | Cod |
C0202 | Ovary, roe |
E0144 | Semisolid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0150 | Color added |
H0172 | Smoked or smoke-flavored |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0749 | White sugar added |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
J0120 | Preserved by heat treatment |
J0123 | Sterilized by heat |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0182 | Aluminum container |
M0200 | Tube |
N0042 | Aluminum |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |