Kondensert melk, søtet
Energi i 100 g
Per 100 g
1 383 kJ (328 kcal)
1 383 kJ (328 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 54,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 49,6 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 460g | 5,5 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 460g | 2,4 g |
Flerumettede fettsyrer | 460g | 0,3 g |
Omega-3 | 460g | 0,1 g |
Omega-6 | 460g | 0,2 g |
Kolesterol | 460g | 34 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 460g | 0,2 g |
C14:0 (myristinsyre) | 460g | 0,8 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 460g | 2,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 460g | 1,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 460g | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 460g | 2,2 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 74 µg-RE | 9 % |
Betakaroten | 460g | 14 µg | |
Retinol | 460g | 73 µg | |
Vitamin D | 460g | 0,2 µg | 2 % |
Vitamin E | 460g | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 460g | 0,09 mg | 6 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 460g | 0,42 mg | 26 % |
Vitamin B3 (niacin) | 460g | 0,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 460g | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 460g | 11 µg | 3 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 460g | 0,4 µg | 10 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 460g | 3 mg | 2 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 460g | 284 mg | 24 % |
Kalium (K) | 460g | 371 mg | 10 % |
Natrium (Na) | 460g | 127 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,3 g | |
Fosfor (P) | 460g | 253 mg | 39 % |
Magnesium (Mg) | 460g | 26 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 460g | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 460g | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 460g | 0,9 mg | 6 % |
Selen (Se) | 460g | 15 µg | 17 % |
Jod (I) | 430b | 25 µg | 17 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0148 | Milk or milk product (US CFR) |
A0781 | Processed milk (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0114 | Water removed to reconstitution ratio 1 plus 1 |
H0136 | Sugar or sugar syrup added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0151 | Metal container |
M0215 | Jar |
N0041 | Metal |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |