Krepsehale, i lake, avrent
Energi i 100 g
Per 100 g
296 kJ (70 kcal)
296 kJ (70 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 400i | 0,8 g |
Sukkerarter | 400i | 0 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,1 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,1 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 0,1 g |
Omega-3 | 400i | 0,1 g |
Omega-6 | 400i | 0,1 g |
Kolesterol | 400i | 149 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400i | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400i | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400i | 0,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400i | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400i | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400i | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 400i | 0 µg | |
Retinol | 400i | 0 µg | |
Vitamin D | 400i | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400i | 1,4 mg-ATE | 11 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400i | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400i | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400i | 0,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400i | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 400i | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400i | 2,5 µg | 62 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400i | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400i | 32 mg | 2 % |
Kalium (K) | 400i | 72 mg | 2 % |
Natrium (Na) | 400i | 829 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,1 g | |
Fosfor (P) | 400i | 88 mg | 13 % |
Magnesium (Mg) | 400i | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400i | 0,5 mg | 4 % |
Kobber (Cu) | MI0232 | – | |
Sink (Zn) | 400i | 1,2 mg | 8 % |
Selen (Se) | 400i | 22 µg | 25 % |
Jod (I) | 400i | 12 µg | 8 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0802 | Fish or related organism (EUROFIR) |
B2686 | Crawfish or crayfish |
C0125 | Skeletal meat part, without bone or shell |
E0151 | Solid |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0001 | Treatment applied not known |
J0001 | Preservation method not known |
K0018 | Packed in salt brine |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |