Kvarg, 7 % fett, Kesam
Energi i 100 g
Per 100 g
450 kJ (108 kcal)
Mer kvarg:
450 kJ (108 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 2,5 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 4,5 g |
Transfettsyrer | 114a | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 1,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 0,2 g |
Omega-3 | 114a | 0 g |
Omega-6 | 114a | 0 g |
Kolesterol | 114a | 17 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 0,2 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 0,7 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 0,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 1,4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 32 µg-RE | 4 % |
Betakaroten | 112a | 42 µg | |
Retinol | 114a | 29 µg | |
Vitamin D | 112a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 111a | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 111a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 112a | 0,2 mg | 12 % |
Vitamin B3 (niacin) | 111a | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 111a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 112a | 26 µg | 8 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 112a | 0,8 µg | 20 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 133 mg | 11 % |
Kalium (K) | 112a | 140 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 114a | 34 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 114a | 150 mg | 23 % |
Magnesium (Mg) | 112a | 12 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 111a | 0 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 111a | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 112a | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 112a | 3 µg | 3 % |
Jod (I) | 325 | 16 µg | 11 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0185 | Uncured cheese (US CFR) |
A0786 | Uncured cheese (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0245 | Curd |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0018 | Partially heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0101 | Lactic acid fermented |
J0131 | Preserved by chilling |
J0135 | Pasteurized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0188 | Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid |
M0213 | Box |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
R0316 | Norway |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0186 | Fat content < 15% |