Loff, fint brød (0-25 %), spiral, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 081 kJ (256 kcal)
1 081 kJ (256 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 93 | 43,9 g |
Sukkerarter | 93 | 1,5 g |
Sukker, tilsatt | 93 | 1,3 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 203 | 1,1 g |
Transfettsyrer | 20 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 203 | 0,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 203 | 0,8 g |
Omega-3 | 135 | 0,1 g |
Omega-6 | 135 | 0,5 g |
Kolesterol | 203 | 8 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0,1 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 0,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 0,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 20 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 203 | 0,6 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 203 | 0,17 mg | 13 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 203 | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 203 | 1,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 203 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B9 (folat) | 203 | 23 µg | 7 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 203 | 24 mg | 2 % |
Kalium (K) | 203 | 132 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 203 | 405 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1 g | |
Fosfor (P) | 203 | 119 mg | 18 % |
Magnesium (Mg) | 203 | 25 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 203 | 1,1 mg | 10 % |
Kobber (Cu) | 203 | 0,13 mg | 14 % |
Sink (Zn) | 203 | 0,8 mg | 5 % |
Selen (Se) | 20 | 3 µg | 3 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0178 | Bread (US CFR) |
A0818 | Leavened bread (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0256 | Carbohydrate fermented |
H0272 | Margarine added |
H0753 | Yeast added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |