Mango, tørket
Energi i 100 g
Per 100 g
1 134 kJ (268 kcal)
Mer mango:
1 134 kJ (268 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 233 | 6,1 g |
| Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 53,1 g |
| Sukker, tilsatt | 701G | 0 g |
| Sukker, fritt | 331 | 0 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,2 g |
| Transfettsyrer | 50 | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,3 g |
| Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 0,1 g |
| Omega-3 | 233 | 0,1 g |
| Omega-6 | 233 | 0 g |
| Kolesterol | 50 | 0 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 233 | 0 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 233 | 0 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 233 | 0,1 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 233 | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 233 | 0,2 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 233 | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 103 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 206 µg-RE | 27 % |
| Betakaroten | 233 | 1 240 µg | |
| Retinol | 50 | 0 µg | |
| Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin E | 233 | 3,8 mg-ATE | 31 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 233 | 0,08 mg | 6 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 233 | 0,27 mg | 16 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 233 | 2,4 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 2,9 mg | 14 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 233 | 0,08 mg | 4 % |
| Vitamin B9 (folat) | 233 | 280 µg | 87 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 233 | 28 mg | 26 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 233 | 37 mg | 3 % |
| Kalium (K) | 233 | 990 mg | 29 % |
| Natrium (Na) | 233 | 18 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
| Fosfor (P) | 233 | 81 mg | 12 % |
| Magnesium (Mg) | 233 | 58 mg | 19 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 233 | 0,7 mg | 6 % |
| Kobber (Cu) | 233 | 0,39 mg | 43 % |
| Sink (Zn) | 233 | 0,4 mg | 2 % |
| Selen (Se) | 233 | 14 µg | 16 % |
| Jod (I) | 233 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0143 | Fruit or fruit product (US CFR) |
| A0834 | Processed fruit product (EUROFIR) |
| B1270 | Mango |
| C0139 | Fruit, peel present, core, pit or seed removed |
| E0150 | Whole, natural shape |
| F0001 | Extent of heat treatment not known |
| G0003 | Cooking method not applicable |
| H0138 | Water removed |
| J0116 | Dehydrated or dried |
| K0003 | No packing medium used |
| M0001 | Container or wrapping not known |
| N0001 | Food contact surface not known |
| P0024 | Human consumer, no age specification |