Marsipanbrød, med sjokoladetrekk
Energi i 100 g
Per 100 g
2 148 kJ (515 kcal)
2 148 kJ (515 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 2,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 49,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 48,2 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 135 | 7,4 g |
Transfettsyrer | 135 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 135 | 15,5 g |
Flerumettede fettsyrer | 135 | 5,3 g |
Omega-3 | 73c | 0 g |
Omega-6 | 74c | 5 g |
Kolesterol | 135 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 207 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 207 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 207 | 3,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 207 | 2,9 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 207 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 207 | 14,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 2 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 135 | 23 µg | |
Retinol | 135 | 0 µg | |
Vitamin D | 135 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 135 | 8,4 mg-ATE | 70 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 135 | 0,09 mg | 6 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 135 | 0,3 mg | 18 % |
Vitamin B3 (niacin) | 135 | 1,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 135 | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 135 | 21 µg | 6 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 135 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 135 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 135 | 87 mg | 7 % |
Kalium (K) | 135 | 280 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 135 | 7 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 135 | 195 mg | 30 % |
Magnesium (Mg) | 135 | 99 mg | 33 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 135 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 135 | 0,38 mg | 42 % |
Sink (Zn) | 135 | 1,2 mg | 8 % |
Selen (Se) | 135 | 1 µg | 1 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0272 | Cacao or chocolate product (US CFR) |
A0839 | Chocolate or chocolate product (EUROFIR) |
B1272 | Almond |
C0132 | Seed, skin removed, germ present |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0023 | Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0158 | Sucrose added |
H0231 | Chocolate or cocoa added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |