Multesyltetøy, rørt/fryst

Energi i 100 g

472 kJ (112 kcal)

Mer multesyltetøy:

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 71 g
Karbohydrat: 22,8 g
Kostfiber: 4 g
Protein: 1,2 g
Fett: 0,9 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 82 E%
Fett: 7 E%
Kostfiber: 7 E%
Protein: 4 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 472 kJ (112 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00020,9 g7%
KarbohydratMI018122,8 g81%
KostfiberMI00024 g6%
ProteinMI00021,2 g4%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000271 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020 g
SukkerarterMI000222,8 g
Sukker, tilsattMI000220 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03257 µg-RE0 %
BetakarotenMI000284 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00022,6 mg-ATE21 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,3 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,04 mg2 %
Vitamin B9 (folat)MI000220 µg6 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000230 mg28 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000213 mg1 %
Kalium (K)MI0002105 mg3 %
Natrium (Na)MI00021 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)MI000226 mg4 %
Magnesium (Mg)MI000219 mg6 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,4 mg3 %
Kobber (Cu)MI00020,06 mg6 %
Sink (Zn)MI00020,5 mg3 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00020 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0143Fruit or fruit product (US CFR)
A0833Fruit or fruit product (EUROFIR)
B2029Cloudberry
C0140Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0110Semiliquid with solid pieces
F0014Fully heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0749White sugar added
J0136Preserved by freezing
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: