Multi Vitaminmikstur, Nycoplus

Energi i 100 g

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 100 g
Energiinnhold
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g:
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett114a0 g0%
KarbohydratMI01810 g0%
Kostfiber500 g0%
Protein114a0 g0%
Alkohol500 g0%
VannMI0142100 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse3310 g
SukkerarterMI_SUGAR_NO0 g
Sukker, tilsatt3310 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03252 000 µg-RE266 %
Betakaroten114a0 µg
Retinol114a2 000 µg
Vitamin D114a75 µg750 %
Vitamin E114a60 mg-ATE500 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)114a9 mg692 %
Vitamin B2 (riboflavin)114a10 mg625 %
Vitamin B3 (niacin)114a120 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)114a12 mg666 %
Vitamin B9 (folat)114a750 µg234 %
Vitamin B12 (kobalamin)114a0 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)114a450 mg428 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)114a0 mg0 %
Kalium (K)114a0 mg0 %
Natrium (Na)114a0 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)114a0 mg0 %
Magnesium (Mg)114a0 mg0 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)114a0 mg0 %
Kobber (Cu)114a0 mg0 %
Sink (Zn)114a0 mg0 %
Selen (Se)114a0 µg0 %
Jod (I)114a0 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0309Dietary or therapeutic formulation (US CFR)
A0870Dietary supplement (EUROFIR)
B3749Food supplements, vitamin and mineral substances (EC)
C0005Part of plant or animal not applicable
E0130Liquid
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0163Vitamin added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0130Glass container
N0040Glass
P0095Vitamin- or mineral-related claim or use
Z0112Food industry prepared

Kilder

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
114a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2021, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
331
Frydenberg, H og Carlsen MH. Sukkerprosjektet 2021-2022. Universitetet i Oslo, avdeling for ernæringsvitenskap.
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
MI_SUGAR_NO
Sugar calculated as the sum of fructose, glucose, lactose, maltose and sucrose (SUGAR[g] = FRUS[g] + GLUS[g] + LACS[g] + MALS[g] + SUCS[g])

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: