Plantebasert pølse, soyaprotein
Energi i 100 g
Per 100 g
634 kJ (152 kcal)
Mer plantebasert pølse: 
634 kJ (152 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Stivelse | 232 | 3 g | 
| Sukkerarter | 232 | 1 g | 
| Sukker, tilsatt | 96 | 1 g | 
| Sukker, fritt | 331 | 1 g | 
| Fett | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | 232 | 0,7 g | 
| Transfettsyrer | 50 | 0 g | 
| Enumettede fettsyrer | 232 | 4,6 g | 
| Flerumettede fettsyrer | 232 | 2,3 g | 
| Omega-3 | 232 | 0,6 g | 
| Omega-6 | 232 | 1,7 g | 
| Kolesterol | 50 | 0 mg | 
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 232 | 0 g | 
| C14:0 (myristinsyre) | 232 | 0 g | 
| C16:0 (palmitinsyre) | 232 | 0,4 g | 
| C18:0 (stearinsyre) | 232 | 0,1 g | 
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 232 | 0 g | 
| C18:1 sum (oljesyre) | 232 | 4,5 g | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 6 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 11 µg-RE | 1 % | 
| Betakaroten | 232 | 67 µg | |
| Retinol | 50 | 0 µg | |
| Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % | 
| Vitamin E | 232 | 2 mg-ATE | 16 % | 
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 232 | 0,1 mg | 7 % | 
| Vitamin B2 (riboflavin) | 232 | 0,09 mg | 5 % | 
| Vitamin B3 (niacin) | 232 | 0,9 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 3,3 mg | 16 % | 
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 232 | 0,08 mg | 4 % | 
| Vitamin B9 (folat) | 232 | 63 µg | 19 % | 
| Vitamin B12 (kobalamin) | 232 | 0 µg | 0 % | 
| Vitamin C (askorbinsyre) | 232 | 1 mg | 0 % | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 232 | 56 mg | 4 % | 
| Kalium (K) | 232 | 220 mg | 6 % | 
| Natrium (Na) | 232 | 645 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 1,6 g | |
| Fosfor (P) | 232 | 135 mg | 21 % | 
| Magnesium (Mg) | 232 | 33 mg | 11 % | 
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 232 | 1,7 mg | 15 % | 
| Kobber (Cu) | 232 | 0,17 mg | 18 % | 
| Sink (Zn) | 232 | 0,8 mg | 5 % | 
| Selen (Se) | 232 | 4 µg | 4 % | 
| Jod (I) | 232 | 2 µg | 1 % | 
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering | 
|---|---|
| A0132 | Meat product analog (US CFR) | 
| A0800 | Meat analogue (EUROFIR) | 
| B1452 | Soybean | 
| C0236 | Protein extract, concentrate or isolate | 
| E0147 | Whole, shape achieved by forming | 
| F0001 | Extent of heat treatment not known | 
| G0001 | Cooking method not known | 
| H0151 | Spice or herb added | 
| H0263 | Vegetable fat or oil added | 
| J0142 | Preserved by chilling or freezing | 
| K0003 | No packing medium used | 
| M0172 | Plastic container | 
| N0036 | Plastic | 
| P0024 | Human consumer, no age specification | 
| P0199 | Vegan/vegetarian or suitability for vegan/vegetarian claim or use |