Rekesalat, majonessalat, 35 % fett
Energi i 100 g
Per 100 g
1 653 kJ (401 kcal)
1 653 kJ (401 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 116a | 1,7 g |
Sukkerarter | 116a | 3 g |
Sukker, tilsatt | 116a | 3 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 3 g |
Transfettsyrer | 116a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 26 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 10 g |
Omega-3 | 116a | 2,8 g |
Omega-6 | 116a | 7,2 g |
Kolesterol | 116a | 34 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 116a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 116a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 116a | 1,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | 116a | 0,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 116a | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 116a | 20,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 56 µg-RE | 7 % |
Betakaroten | 116a | 529 µg | |
Retinol | 116a | 12 µg | |
Vitamin D | 116a | 0,4 µg | 4 % |
Vitamin E | 116a | 10,6 mg-ATE | 88 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 116a | 0,03 mg | 2 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 116a | 0,07 mg | 4 % |
Vitamin B3 (niacin) | 116a | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 116a | 0,09 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | 116a | 7 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 116a | 0,7 µg | 17 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 116a | 3 mg | 2 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 116a | 11 mg | 0 % |
Kalium (K) | 116a | 110 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 116a | 520 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,3 g | |
Fosfor (P) | 116a | 54 mg | 8 % |
Magnesium (Mg) | 116a | 7 mg | 2 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 116a | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 116a | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 116a | 0,2 mg | 1 % |
Selen (Se) | 116a | 5 µg | 5 % |
Jod (I) | 116a | 41 µg | 29 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0105 | Dressing, condiment, gravy or sauce (US CFR) |
A0859 | Dressing, mayonnaise (EUROFIR) |
B1248 | Rape |
C0190 | Fat or oil |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0001 | Cooking method not known |
H0151 | Spice or herb added |
H0153 | Seafood added |
H0186 | Egg added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
M0213 | Box |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |