Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 54 g
Fett: 45,7 g
Karbohydrat: 0,4 g
Kostfiber: 0,2 g
Protein: 0,2 g
Energiinnhold
Fett: 99 E%
Karbohydrat: 0 E%
Protein: 0 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 703 kJ (414 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000245,7 g99%
KarbohydratMI01810,4 g0%
KostfiberMI00020,2 g0%
ProteinMI00020,2 g0%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000254 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020,3 g
SukkerarterMI00020,1 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03250 µg-RE0 %
BetakarotenMI00022 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020,4 µg4 %
Vitamin EMI000212,4 mg-ATE103 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020 mg0 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020 mg0 %
Vitamin B9 (folat)MI00020 µg0 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI00024 mg0 %
Kalium (K)MI000220 mg0 %
Natrium (Na)MI00021 809 mg
Salt (NaCl)MI01204,5 g
Fosfor (P)MI00023 mg0 %
Magnesium (Mg)MI00025 mg1 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,1 mg0 %
Kobber (Cu)MI00020,03 mg3 %
Sink (Zn)MI00020 mg0 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00020 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0276Dressing for food (US CFR)
A0859Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B1452Soybean
C0307Seed oil
E0109Liquid, low viscosity
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0151Spice or herb added
H0173Salted
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: