Sjokoladepålegg, Sjokade
Energi i 100 g
Per 100 g
1 537 kJ (367 kcal)
1 537 kJ (367 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 7,5 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 39,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 39,9 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 135 | 13,2 g |
Transfettsyrer | 135 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 135 | 2,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 135 | 3,4 g |
Omega-3 | 135 | 0 g |
Omega-6 | 135 | 3,8 g |
Kolesterol | 135 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 135 | 5 g |
C14:0 (myristinsyre) | 135 | 2 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 135 | 1,7 g |
C18:0 (stearinsyre) | 135 | 0,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 135 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 135 | 2,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 135 | 2 µg | |
Retinol | 135 | 0 µg | |
Vitamin D | 135 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 135 | 3,6 mg-ATE | 30 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 135 | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 135 | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 135 | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 135 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 135 | 2 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 135 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 135 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 135 | 6 mg | 0 % |
Kalium (K) | 135 | 176 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 135 | 2 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 135 | 33 mg | 5 % |
Magnesium (Mg) | 135 | 26 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 135 | 0,6 mg | 5 % |
Kobber (Cu) | 135 | 0,19 mg | 21 % |
Sink (Zn) | 135 | 0,5 mg | 3 % |
Selen (Se) | 135 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0272 | Cacao or chocolate product (US CFR) |
A0839 | Chocolate or chocolate product (EUROFIR) |
B0001 | Food source not known |
C0222 | Dextrose |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0231 | Chocolate or cocoa added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0280 | Sugar syrup or sugar syrup solids added |
H0749 | White sugar added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0187 | Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |