Sjokoladepulver, uten melk
Energi i 100 g
Per 100 g
1 632 kJ (386 kcal)
Mer sjokoladepulver:
1 632 kJ (386 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 3,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 80 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 80 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 20 | 1,5 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 20 | 0,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 20 | 0,1 g |
Omega-3 | 73g | 0 g |
Omega-6 | 74g | 0,1 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400e | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400e | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400e | 0,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400e | 0,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400e | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400e | 0,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 420c | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 420c | 0,1 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 420c | 0,06 mg | 4 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 420c | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B3 (niacin) | 420c | 0,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 420c | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 420c | 33 mg | 2 % |
Kalium (K) | 420c | 842 mg | 24 % |
Natrium (Na) | 420c | 217 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,5 g | |
Fosfor (P) | 420c | 190 mg | 29 % |
Magnesium (Mg) | 420c | 133 mg | 44 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 420c | 7 mg | 63 % |
Kobber (Cu) | 420c | 0,84 mg | 93 % |
Sink (Zn) | 420c | 2,3 mg | 16 % |
Selen (Se) | 420c | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 325 | 3 µg | 2 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0272 | Cacao or chocolate product (US CFR) |
A0845 | Coffee, tea, cocoa or infusion (EUROFIR) |
B1012 | Sugar-producing plant |
C0210 | Sucrose |
E0106 | Finely ground |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0138 | Water removed |
H0231 | Chocolate or cocoa added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |