Skonrokk
Energi i 100 g
Per 100 g
1 576 kJ (374 kcal)
1 576 kJ (374 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 55 g |
Sukkerarter | MI0002 | 3,9 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 2,6 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0002 | 1,5 g |
Transfettsyrer | MI0002 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0002 | 2,7 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 2 g |
Omega-3 | MI0002 | 0,4 g |
Omega-6 | MI0002 | 1,7 g |
Kolesterol | MI0002 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0,3 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 0,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 2,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 35 µg-RE | 4 % |
Betakaroten | MI0002 | 14 µg | |
Retinol | MI0002 | 34 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0,5 µg | 5 % |
Vitamin E | MI0002 | 1,5 mg-ATE | 12 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,57 mg | 43 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,21 mg | 13 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 4,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,24 mg | 13 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 94 µg | 29 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0,1 µg | 2 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 52 mg | 4 % |
Kalium (K) | MI0002 | 459 mg | 13 % |
Natrium (Na) | MI0002 | 926 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,3 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 308 mg | 48 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 100 mg | 33 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 3,1 mg | 28 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,29 mg | 32 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 3 mg | 21 % |
Selen (Se) | MI0002 | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | MI0002 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0178 | Bread (US CFR) |
A0818 | Leavened bread (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0133 | Seed, skin present, germ present |
E0133 | Divided into halves, quarters or segments |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0138 | Water removed |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0319 | Wheat added |
H0753 | Yeast added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0197 | Bag, sack or pouch |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |