Soyabasert drikke, med kalsium og vitaminer (vit B2, vit B12, vit D), usøtet
Energi i 100 g
Per 100 g
136 kJ (32 kcal)
Mer soyabasert drikke:
136 kJ (32 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 232 | 0 g |
| Sukkerarter | 232 | 0,3 g |
| Sukker, tilsatt | 232 | 0 g |
| Sukker, fritt | 96 | 0 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,3 g |
| Transfettsyrer | 135 | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,4 g |
| Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 1,2 g |
| Omega-3 | 232 | 0,1 g |
| Omega-6 | 232 | 1 g |
| Kolesterol | 135 | 0 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 232 | 0 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 232 | 0 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 232 | 0,2 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 232 | 0,1 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 232 | 0 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 232 | 0,4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
| Betakaroten | 232 | 0 µg | |
| Retinol | 135 | 0 µg | |
| Vitamin D | 10 | – | |
| Vitamin E | 232 | 0,2 mg-ATE | 1 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 232 | 0,03 mg | 2 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 232 | 0,22 mg | 13 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 701G | 0 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,6 mg | 2 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 232 | 0,03 mg | 1 % |
| Vitamin B9 (folat) | 232 | 17 µg | 5 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 232 | 0,3 µg | 7 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 232 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 232 | 150 mg | 13 % |
| Kalium (K) | 232 | 290 mg | 8 % |
| Natrium (Na) | 232 | 33 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
| Fosfor (P) | 232 | 150 mg | 23 % |
| Magnesium (Mg) | 232 | 19 mg | 6 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 232 | 0,4 mg | 3 % |
| Kobber (Cu) | 10 | – | |
| Sink (Zn) | 232 | 0,3 mg | 2 % |
| Selen (Se) | 232 | 1 µg | 1 % |
| Jod (I) | 232 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0182 | Milk analog (US CFR) |
| A0788 | Immitation milk products (EUROFIR) |
| B1452 | Soybean |
| C0133 | Seed, skin present, germ present |
| E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
| F0014 | Fully heat-treated |
| G0003 | Cooking method not applicable |
| H0148 | Water added |
| J0001 | Preservation method not known |
| K0003 | No packing medium used |
| M0001 | Container or wrapping not known |
| N0001 | Food contact surface not known |
| P0024 | Human consumer, no age specification |
| P0105 | Unsweetened claim or use |
| P0171 | Lactose free food |
| Z0112 | Food industry prepared |