Surimi, LobNobs
Energi i 100 g
Per 100 g
358 kJ (84 kcal)
358 kJ (84 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 7,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 1,9 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 110b | 0,1 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 110b | 0,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 110b | 0,2 g |
Omega-3 | 110b | 0,1 g |
Omega-6 | 110b | 0,1 g |
Kolesterol | 10 | – |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 110b | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 110b | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 110b | 0,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 110b | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 110b | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 110b | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 30 | 0 µg | |
Vitamin D | 110b | 2 µg | 20 % |
Vitamin E | 30 | 0,4 mg-ATE | 3 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 30 | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 30 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 110b | 0 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 110b | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 30 | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 110b | 0,1 µg | 2 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 30 | 8 mg | 0 % |
Kalium (K) | 110b | 290 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 110b | 820 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,1 g | |
Fosfor (P) | 110b | 590 mg | 92 % |
Magnesium (Mg) | 30 | 21 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 30 | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 30 | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 30 | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 110b | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0804 | Seafood dish (EUROFIR) |
B1843 | Alaska pollock |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0146 | Starch added |
H0205 | Egg white added |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
M0197 | Bag, sack or pouch |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |