Tilskuddsblanding, fra 6 mnd, pulver
Energi i 100 g
Per 100 g
2 094 kJ (500 kcal)
Mer tilskuddsblanding:
2 094 kJ (500 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | 126 | 61,5 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 6 g |
Transfettsyrer | 126 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 11,6 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 4,2 g |
Omega-3 | 126 | 0,5 g |
Omega-6 | 126 | 3,7 g |
Kolesterol | 10 | – |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 126 | 1,9 g |
C14:0 (myristinsyre) | 126 | 0,7 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 126 | 1,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 126 | 0,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 126 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 126 | 11,4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | 126 | 460 µg-RE | 61 % |
Betakaroten | 10 | – | |
Retinol | 10 | – | |
Vitamin D | 126 | 12,5 µg | 125 % |
Vitamin E | 126 | 10,5 mg-ATE | 87 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 126 | 0,5 mg | 38 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 126 | 1,1 mg | 68 % |
Vitamin B3 (niacin) | 126 | 4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 126 | 0,3 mg | 16 % |
Vitamin B9 (folat) | 126 | 140 µg | 43 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 126 | 1,2 µg | 30 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 126 | 72 mg | 68 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 126 | 490 mg | 42 % |
Kalium (K) | 126 | 680 mg | 20 % |
Natrium (Na) | 126 | 255 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,6 g | |
Fosfor (P) | 126 | 300 mg | 46 % |
Magnesium (Mg) | 126 | 33 mg | 11 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 126 | 6,6 mg | 60 % |
Kobber (Cu) | 126 | 0,4 mg | 44 % |
Sink (Zn) | 126 | 3,6 mg | 25 % |
Selen (Se) | 126 | 25 µg | 29 % |
Jod (I) | 126 | 105 µg | 75 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0309 | Dietary or therapeutic formulation (US CFR) |
A0873 | Food for infants (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0113 | Milk or milk component |
E0162 | Powder |
F0014 | Fully heat-treated |
G0001 | Cooking method not known |
H0157 | Lactose added |
H0159 | Mineral added |
H0163 | Vitamin added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0297 | Milk or milk product added |
H0315 | Maltodextrin added |
H0555 | Lecithins added |
J0120 | Preserved by heat treatment |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0020 | Infant or toddler food |
Z0112 | Food industry prepared |