Tomatsuppe, pulver
Energi i 100 g
Per 100 g
1 598 kJ (379 kcal)
Mer tomatsuppe:
1 598 kJ (379 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 20 | 37 g |
Sukkerarter | 114a | 28 g |
Sukker, tilsatt | 114a | 14 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 135 | 0,7 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 135 | 4,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 135 | 2,1 g |
Omega-3 | 135 | 0,5 g |
Omega-6 | 135 | 1,6 g |
Kolesterol | 20 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 135 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 135 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 135 | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 135 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 135 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 135 | 4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | 10 | – | |
Betakaroten | 10 | – | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 10 | – |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 100 | 0,25 mg | 19 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 100 | 0,3 mg | 18 % |
Vitamin B3 (niacin) | 10 | – | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 10 | – | |
Vitamin B9 (folat) | 10 | – | |
Vitamin B12 (kobalamin) | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 10 | – |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 100 | 140 mg | 12 % |
Kalium (K) | 102 | 1 300 mg | 38 % |
Natrium (Na) | 114a | 3 240 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 8,1 g | |
Fosfor (P) | 10 | – | |
Magnesium (Mg) | 102 | 54 mg | 18 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 100 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 10 | – | |
Sink (Zn) | 102 | 1 mg | 7 % |
Selen (Se) | 10 | – | |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0198 | Soup (US CFR) |
A0865 | Soup (EUROFIR) |
B1379 | Field corn |
C0203 | Starch |
E0106 | Finely ground |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0150 | Color added |
H0350 | Tomato added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |