Baconcrisp
Energi i 100 g
Per 100 g
2 520 kJ (606 kcal)
2 520 kJ (606 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 450a | 16,6 g |
Transfettsyrer | 450a | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | 450a | 23,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 450a | 3,7 g |
Omega-3 | 221b | 0,2 g |
Omega-6 | 221b | 4,6 g |
Kolesterol | 600 | 119 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 221b | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 221b | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 221b | 2,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 221b | 1,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 221b | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 221b | 34 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 450a | 0 µg | |
Retinol | 450a | 0 µg | |
Vitamin D | 450b | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 10 | – |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 450a | 0,56 mg | 43 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 450a | 0,2 mg | 12 % |
Vitamin B3 (niacin) | 450a | 4,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 450a | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 450a | 32 mg | 2 % |
Kalium (K) | 450a | 300 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 450a | 1 320 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 3,3 g | |
Fosfor (P) | 450a | 180 mg | 28 % |
Magnesium (Mg) | 450a | 18 mg | 6 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 450a | 2,4 mg | 21 % |
Kobber (Cu) | 450a | 0,2 mg | 22 % |
Sink (Zn) | 450a | 1,6 mg | 11 % |
Selen (Se) | 600 | 14 µg | 16 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) |
A0868 | Savoury snack (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0269 | Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat |
E0115 | Divided into pieces, thickness 0 3-1 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0025 | Cooked with added fat or oil |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |