Fiskepudding, fløtepudding

Energi i 100 g

424 kJ (101 kcal)

Mer fiskepudding:

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 80 g
Protein: 8,6 g
Karbohydrat: 7,2 g
Fett: 4,2 g
Kostfiber: 0,1 g
Energiinnhold
Fett: 37 E%
Protein: 34 E%
Karbohydrat: 29 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 424 kJ (101 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00024,2 g36%
KarbohydratMI01817,2 g28%
KostfiberMI00020,1 g0%
ProteinMI00028,6 g34%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014280 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00024,9 g
SukkerarterMI00022,3 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032535 µg-RE4 %
BetakarotenMI000223 µg
RetinolMI000233 µg
Vitamin DMI00020,5 µg5 %
Vitamin EMI00020,2 mg-ATE1 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,1 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)MI00021,5 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,11 mg6 %
Vitamin B9 (folat)MI00023 µg0 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,9 µg22 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000272 mg6 %
Kalium (K)MI0002254 mg7 %
Natrium (Na)MI0002585 mg
Salt (NaCl)MI01201,5 g
Fosfor (P)MI0002132 mg20 %
Magnesium (Mg)MI000211 mg3 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,1 mg0 %
Kobber (Cu)MI00020,01 mg1 %
Sink (Zn)MI00020,1 mg0 %
Selen (Se)MI000211 µg12 %
Jod (I)MI000250 µg35 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0172Prepared food product (US CFR)
A0803Seafood product (EUROFIR)
B1201Cow
C0235Milk
E0147Whole, shape achieved by forming
F0014Fully heat-treated
G0005Baked or roasted
H0151Spice or herb added
H0153Seafood added
H0296Cream added
J0142Preserved by chilling or freezing
J0151Ingredient preserved by heat treatment
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: