Gaffelbiter, sild, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
1 000 kJ (240 kcal)
1 000 kJ (240 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 8 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 103b | 6,5 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 103b | 0,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 103b | 7,2 g |
Omega-3 | 136 | 3,7 g |
Omega-6 | 136 | 0 g |
Kolesterol | 103b | 80 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 1,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 1,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0,6 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 1,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 30 µg-RE | 4 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 103b | 30 µg | |
Vitamin D | 20 | 11 µg | 110 % |
Vitamin E | 20 | 0,5 mg-ATE | 4 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 103b | 0,03 mg | 2 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 103b | 0,17 mg | 10 % |
Vitamin B3 (niacin) | 103b | 2,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 20 | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 1 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 5,6 µg | 140 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 103b | 60 mg | 5 % |
Kalium (K) | 103b | 123 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 103b | 2 826 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 7,1 g | |
Fosfor (P) | 20 | 51 mg | 7 % |
Magnesium (Mg) | 20 | 9 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 103b | 0,7 mg | 6 % |
Kobber (Cu) | 20 | 0,08 mg | 8 % |
Sink (Zn) | 20 | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 20 | 14 µg | 16 % |
Jod (I) | 325 | 16 µg | 11 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1601 | Fish, clupeiform |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0115 | Divided into pieces, thickness 0 3-1 5 cm |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
J0137 | Preserved by brining |
K0019 | Packed in sweetened brine |
M0204 | Can |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0219 | Drained |