Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 50 | 0 g |
| Sukkerarter | 50 | 0 g |
| Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
| Sukker, fritt | 50 | 0 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | 71 | 1,3 g |
| Transfettsyrer | 71 | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | 71 | 1,1 g |
| Flerumettede fettsyrer | 71 | 0,1 g |
| Omega-3 | 73q | 0 g |
| Omega-6 | 74q | 0,1 g |
| Kolesterol | 30 | 38 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 319 | 0 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 319 | 0,1 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 319 | 0,7 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 319 | 0,5 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 319 | 0,1 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 319 | 0,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 2 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 2 µg-RE | 0 % |
| Betakaroten | 20 | 0 µg | |
| Retinol | 30 | 2 µg | |
| Vitamin D | 71 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin E | 20 | 0,2 mg-ATE | 1 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 20 | 0,09 mg | 6 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,22 mg | 13 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 20 | 5,1 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 9,2 mg | 45 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 400a | 0,4 mg | 22 % |
| Vitamin B9 (folat) | 400a | 5 µg | 1 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 400a | 1,3 µg | 32 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 400a | 12 mg | 1 % |
| Kalium (K) | 400a | 320 mg | 9 % |
| Natrium (Na) | 400a | 68 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0,2 g | |
| Fosfor (P) | 400a | 198 mg | 30 % |
| Magnesium (Mg) | 400a | 20 mg | 6 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 400a | 1,7 mg | 15 % |
| Kobber (Cu) | 460b | 0,11 mg | 12 % |
| Sink (Zn) | 400a | 4,3 mg | 30 % |
| Selen (Se) | 400a | 6 µg | 7 % |
| Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) |
| A0794 | Red meat (EUROFIR) |
| B1349 | Calf |
| C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
| E0152 | Divided into pieces |
| F0003 | Not heat-treated |
| G0003 | Cooking method not applicable |
| H0001 | Treatment applied not known |
| J0142 | Preserved by chilling or freezing |
| K0003 | No packing medium used |
| M0001 | Container or wrapping not known |
| N0001 | Food contact surface not known |
| P0024 | Human consumer, no age specification |