Kanelbolle, skillingsbolle, med sukkerstrø, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 233 kJ (292 kcal)
1 233 kJ (292 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 33,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 18,2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 17 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 210 | 2,1 g |
Transfettsyrer | 210 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 210 | 1,5 g |
Flerumettede fettsyrer | 210 | 1,1 g |
Omega-3 | 73m | 0,1 g |
Omega-6 | 74m | 1 g |
Kolesterol | 60a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 210 | 0,2 g |
C14:0 (myristinsyre) | 210 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 210 | 1,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 210 | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 210 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 210 | 1,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 17 µg-RE | 2 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 210 | 17 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 210 | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 210 | 0,11 mg | 8 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 210 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 210 | 1,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 210 | 0,14 mg | 7 % |
Vitamin B9 (folat) | 210 | 35 µg | 10 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 210 | 34 mg | 2 % |
Kalium (K) | 210 | 141 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 210 | 203 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,5 g | |
Fosfor (P) | 210 | 101 mg | 15 % |
Magnesium (Mg) | 210 | 23 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 210 | 1,3 mg | 11 % |
Kobber (Cu) | 210 | 0,13 mg | 14 % |
Sink (Zn) | 210 | 0,9 mg | 6 % |
Selen (Se) | 210 | 3 µg | 3 % |
Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0151 | Sweet roll or sweet bun (US CFR) |
A0821 | Fine bakery ware (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0151 | Spice or herb added |
H0174 | Hydrogenated |
H0256 | Carbohydrate fermented |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0354 | Sugar coated or covered |
H0749 | White sugar added |
H0753 | Yeast added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0003 | No container or wrapping used |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |