Kokosmelk, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
861 kJ (209 kcal)
Mer kokosmelk:
861 kJ (209 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,5 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 460b | 18,9 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 460b | 0,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 460b | 0,2 g |
Omega-3 | 73f | 0 g |
Omega-6 | 74f | 0,2 g |
Kolesterol | 20 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 460g | 9,4 g |
C14:0 (myristinsyre) | 460g | 3,7 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 460g | 1,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | 460g | 1,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 460g | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 460g | 0,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400e | 0,1 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 460b | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 460b | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 460b | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 460b | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 460b | 14 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 460b | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 460b | 18 mg | 1 % |
Kalium (K) | 460b | 220 mg | 6 % |
Natrium (Na) | 460b | 13 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 460b | 96 mg | 15 % |
Magnesium (Mg) | 460b | 46 mg | 15 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 460b | 3,3 mg | 30 % |
Kobber (Cu) | 460b | 0,22 mg | 24 % |
Sink (Zn) | 460b | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 400e | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0260 | Nut or nut product (US CFR) |
A0824 | Nut or seed product (EUROFIR) |
B1536 | Coconut palm |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0139 | Liquid, high viscosity, with no visible particles |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0148 | Water added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0151 | Metal container |
M0204 | Can |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |