Kyllingpostei
Energi i 100 g
Per 100 g
561 kJ (134 kcal)
Mer kyllingpostei:
561 kJ (134 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 4 g |
Sukkerarter | 331 | 1,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0,5 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 701G | 1,7 g |
Transfettsyrer | 227a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 701G | 3,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 701G | 2,1 g |
Omega-3 | 227a | 0,4 g |
Omega-6 | 227a | 1,9 g |
Kolesterol | 227a | 106 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 60a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 227a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 227a | 1,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 227a | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 227a | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 227a | 3,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 2 900 µg-RE | 386 % |
Betakaroten | 701G | 3 µg | |
Retinol | 227a | 2 900 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 227a | 1,6 mg-ATE | 13 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 227a | 0,2 mg | 15 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 227a | 0,62 mg | 38 % |
Vitamin B3 (niacin) | 227a | 4,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 227a | 0,2 mg | 11 % |
Vitamin B9 (folat) | 227a | 315 µg | 98 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 227a | 5,9 µg | 147 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 227a | 47 mg | 44 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 227a | 34 mg | 2 % |
Kalium (K) | 227a | 240 mg | 7 % |
Natrium (Na) | 701G | 610 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 227a | 145 mg | 22 % |
Magnesium (Mg) | 227a | 15 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 227a | 3,9 mg | 35 % |
Kobber (Cu) | 227a | 0,11 mg | 12 % |
Sink (Zn) | 227a | 1,1 mg | 7 % |
Selen (Se) | 227a | 20 µg | 23 % |
Jod (I) | 227a | 14 µg | 10 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B1457 | Chicken |
C0176 | Liver |
E0144 | Semisolid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0151 | Spice or herb added |
H0191 | Meat added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |