Lasagne, med kjøttdeig, fryst, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
512 kJ (122 kcal)
Mer lasagne:
512 kJ (122 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 8,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 2,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 209 | 2,2 g |
Transfettsyrer | 209 | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | 209 | 2 g |
Flerumettede fettsyrer | 209 | 0,4 g |
Omega-3 | 73p | 0,1 g |
Omega-6 | 74p | 0,3 g |
Kolesterol | 209 | 25 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 209 | 0,1 g |
C14:0 (myristinsyre) | 209 | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 209 | 1,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 209 | 0,6 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 209 | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 209 | 1,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 44 µg-RE | 5 % |
Betakaroten | 209 | 360 µg | |
Retinol | 209 | 14 µg | |
Vitamin D | 20 | 0,4 µg | 4 % |
Vitamin E | 209 | 0,9 mg-ATE | 7 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 209 | 0,06 mg | 4 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 131 | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 209 | 0,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 209 | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | 209 | 11 µg | 3 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 209 | 0,3 µg | 7 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 209 | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 209 | 78 mg | 6 % |
Kalium (K) | 209 | 183 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 209 | 385 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1 g | |
Fosfor (P) | 209 | 119 mg | 18 % |
Magnesium (Mg) | 209 | 14 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 209 | 0,6 mg | 5 % |
Kobber (Cu) | 209 | 0,08 mg | 8 % |
Sink (Zn) | 209 | 0,8 mg | 5 % |
Selen (Se) | 209 | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 325 | 5 µg | 3 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0220 | Pasta dish (US CFR) |
A0861 | Prepared food product (EUROFIR) |
B1079 | Durum wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0008 | Griddled |
G0015 | Boiled and drained |
G0020 | Simmered, poached or stewed |
H0151 | Spice or herb added |
H0184 | Milk added |
H0191 | Meat added |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0151 | Metal container |
M0156 | Paperboard container |
N0041 | Metal |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |