Likør, 17 vol-% alkohol, fløtebasert
Energi i 100 g
Per 100 g
1 262 kJ (303 kcal)
Mer likør:
1 262 kJ (303 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 22,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 22 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 450b | 8,2 g |
Transfettsyrer | 450b | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | 450b | 3 g |
Flerumettede fettsyrer | 450b | 0,5 g |
Omega-3 | 450a | 0,1 g |
Omega-6 | 450a | 0,2 g |
Kolesterol | 20 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 450a | 0,5 g |
C14:0 (myristinsyre) | 450a | 1,5 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 450a | 4,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 450a | 1,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 450a | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 450a | 2,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 180 µg-RE | 24 % |
Betakaroten | 450b | 83 µg | |
Retinol | 450b | 173 µg | |
Vitamin D | 450b | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 450b | 0,5 mg-ATE | 4 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 20 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 20 | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 20 | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 0,1 µg | 2 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 450b | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 450b | 16 mg | 1 % |
Kalium (K) | 450b | 17 mg | 0 % |
Natrium (Na) | 450b | 81 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,2 g | |
Fosfor (P) | 450b | 35 mg | 5 % |
Magnesium (Mg) | 450b | 2 mg | 0 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 450b | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 20 | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 450b | 0,2 mg | 1 % |
Selen (Se) | 20 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0240 | Liqueur (US CFR) |
A0850 | Liqueur or spirits (EUROFIR) |
B1347 | Plant used as food source |
C0174 | Part of plant |
E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0100 | Flavoring or spice extract or concentrate added |
H0158 | Sucrose added |
H0232 | Alcohol fermented |
H0270 | Distilled |
H0296 | Cream added |
J0104 | Preserved by fermentation |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0170 | Alcohol content > 9% |