Marsipan, 50 % mandler
Energi i 100 g
Per 100 g
2 120 kJ (507 kcal)
Mer marsipan:
2 120 kJ (507 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 1,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 51,4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 49,1 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 2,3 g |
Transfettsyrer | 93 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 17 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 7 g |
Omega-3 | 93 | 0 g |
Omega-6 | 93 | 4,8 g |
Kolesterol | 93 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 93 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 93 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 93 | 3,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 93 | 2,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 93 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 93 | 14,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 93 | 0 µg | |
Retinol | 93 | 0 µg | |
Vitamin D | 93 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 93 | 11,7 mg-ATE | 97 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 93 | 0,1 mg | 7 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 93 | 0,39 mg | 24 % |
Vitamin B3 (niacin) | 93 | 1,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 93 | 0,07 mg | 3 % |
Vitamin B9 (folat) | 93 | 24 µg | 7 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 93 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 93 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 93 | 119 mg | 10 % |
Kalium (K) | 93 | 388 mg | 11 % |
Natrium (Na) | 93 | 10 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 93 | 271 mg | 42 % |
Magnesium (Mg) | 93 | 133 mg | 44 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 93 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 93 | 0,52 mg | 57 % |
Sink (Zn) | 93 | 1,6 mg | 11 % |
Selen (Se) | 93 | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 93 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0204 | Candy (US CFR) |
A0838 | Non-chocolate confectionery or other sugar product (EUROFIR) |
B1272 | Almond |
C0132 | Seed, skin removed, germ present |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0018 | Partially heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0158 | Sucrose added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |