Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Fett: 82,6 g
Vann: 17 g
Protein: 0,5 g
Karbohydrat: 0,3 g
Energiinnhold
Fett: 100 E%
Protein: 0 E%
Karbohydrat: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 3 069 kJ (746 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett701G82,6 g99%
KarbohydratMI01810,3 g0%
Kostfiber500 g0%
Protein701G0,5 g0%
Alkohol500 g0%
VannMI014217 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse500 g
Sukkerarter701G0,3 g
Sukker, tilsatt500 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI0325541 µg-RE72 %
Betakaroten701G262 µg
Retinol701G519 µg
Vitamin D701G6,8 µg68 %
Vitamin E701G16,7 mg-ATE139 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)701G0 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)701G0,02 mg1 %
Vitamin B3 (niacin)701G0 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)701G0 mg0 %
Vitamin B9 (folat)701G0 µg0 %
Vitamin B12 (kobalamin)701G0 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)500 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)701G8 mg0 %
Kalium (K)701G8 mg0 %
Natrium (Na)701G308 mg
Salt (NaCl)MI01200,8 g
Fosfor (P)701G6 mg0 %
Magnesium (Mg)701G0 mg0 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)701G0 mg0 %
Kobber (Cu)701G0 mg0 %
Sink (Zn)701G0 mg0 %
Selen (Se)701G1 µg1 %
Jod (I)701G6 µg4 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0129Refined or partially-refined food product (US CFR)
A0806Vegetable fat or oil (EUROFIR)
B1017Oil-producing plant
C0190Fat or oil
E0001Physical state, shape or form not known
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0214Vitamin d added
H0221Fat or oil added
H0262Animal fat or oil added
H0263Vegetable fat or oil added
H0306Homogenized or emulsified
H0316Vitamin a added
H0317Carotenes added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
701G
Aggregert verdi fra forskjellige matvarer
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: