Nøtteblanding, orientalsk blanding
Energi i 100 g
Per 100 g
1 621 kJ (384 kcal)
1 621 kJ (384 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 400h | 64,8 g |
Sukkerarter | 400j | 6,8 g |
Sukker, tilsatt | MI0232 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400j | 1,1 g |
Transfettsyrer | MI0232 | – |
Enumettede fettsyrer | 400j | 2,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 400j | 1,7 g |
Omega-3 | 400j | 0 g |
Omega-6 | 400j | 1,7 g |
Kolesterol | 400j | 2 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400j | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400j | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400j | 0,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400j | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400j | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400j | 2,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 5 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 400j | 8 µg | |
Retinol | 400j | 4 µg | |
Vitamin D | 400j | 0,1 µg | 1 % |
Vitamin E | 400j | 1,1 mg-ATE | 9 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400j | 0,06 mg | 4 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400j | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400j | 3,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400j | 0,12 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | 400j | 39 µg | 12 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400j | 0,1 µg | 2 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400j | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400j | 21 mg | 1 % |
Kalium (K) | 400j | 176 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 400j | 363 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,9 g | |
Fosfor (P) | 400j | 108 mg | 16 % |
Magnesium (Mg) | 400j | 48 mg | 16 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400j | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 400h | 0,3 mg | 33 % |
Sink (Zn) | 400j | 1,6 mg | 11 % |
Selen (Se) | 400j | 4 µg | 4 % |
Jod (I) | 400j | 12 µg | 8 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0260 | Nut or nut product (US CFR) |
A0823 | Nut, seed or kernel (EUROFIR) |
B1213 | Nut producing plant |
C0167 | Fruit |
E0151 | Solid |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |