Nøttepålegg, Nugatti
Energi i 100 g
Per 100 g
2 196 kJ (525 kcal)
Mer nøttepålegg:
2 196 kJ (525 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0,7 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 61,4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 54,6 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 106a | 3,4 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 106a | 22,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 106a | 2,4 g |
Omega-3 | 73c | 0,3 g |
Omega-6 | 74c | 4,5 g |
Kolesterol | 207 | 5 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 207 | 0,6 g |
C14:0 (myristinsyre) | 207 | 0,4 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 207 | 4,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 207 | 1,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 207 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 207 | 12,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 60a | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 207 | 5,4 mg-ATE | 45 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 207 | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 60a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 207 | 0,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 207 | 0,07 mg | 3 % |
Vitamin B9 (folat) | 207 | 17 µg | 5 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 207 | 0,3 µg | 7 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 207 | 120 mg | 10 % |
Kalium (K) | 207 | 468 mg | 13 % |
Natrium (Na) | 106a | 54 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 207 | 164 mg | 25 % |
Magnesium (Mg) | 207 | 55 mg | 18 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 207 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 207 | 0,37 mg | 41 % |
Sink (Zn) | 207 | 0,8 mg | 5 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0272 | Cacao or chocolate product (US CFR) |
A0839 | Chocolate or chocolate product (EUROFIR) |
B1370 | Sugar beet |
C0157 | White sugar |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0231 | Chocolate or cocoa added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0757 | Tree nut added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0187 | Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid |
M0213 | Box |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |