Panetter, med kylling og ost
Energi i 100 g
Per 100 g
872 kJ (209 kcal)
872 kJ (209 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 10 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 208 | 3,4 g |
Transfettsyrer | 208 | 0,7 g |
Enumettede fettsyrer | 208 | 5,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 208 | 1,2 g |
Omega-3 | 73d | 0,2 g |
Omega-6 | 74d | 1,1 g |
Kolesterol | 208 | 55 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 208 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 208 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 208 | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 208 | 0,9 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 208 | 0,3 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 208 | 4,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 41 µg-RE | 5 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 208 | 41 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 208 | 0,3 mg-ATE | 2 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 20 | 0,15 mg | 11 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,07 mg | 4 % |
Vitamin B3 (niacin) | 208 | 4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 208 | 0,16 mg | 8 % |
Vitamin B9 (folat) | 208 | 7 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 208 | 1,3 µg | 32 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 208 | 14 mg | 1 % |
Kalium (K) | 208 | 205 mg | 6 % |
Natrium (Na) | 116c | 560 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,4 g | |
Fosfor (P) | 208 | 242 mg | 37 % |
Magnesium (Mg) | 208 | 2 mg | 0 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 208 | 0,7 mg | 6 % |
Kobber (Cu) | 208 | 0,06 mg | 6 % |
Sink (Zn) | 208 | 1,7 mg | 12 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0273 | Poultry or poultry product (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1457 | Chicken |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0140 | Whole, shape achieved by forming, thickness 0 3-1 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0029 | Deep-fried |
H0143 | Cheese added |
H0151 | Spice or herb added |
H0171 | Poultry added |
H0184 | Milk added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0124 | Plastic tray or pan, plastic cover or wrapping |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |