Reinsdyrkaker, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
527 kJ (126 kcal)
527 kJ (126 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 3,8 g |
Sukkerarter | MI0002 | 1,1 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0002 | 2,5 g |
Transfettsyrer | MI0002 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | MI0002 | 2,5 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 0,4 g |
Omega-3 | MI0002 | 0,1 g |
Omega-6 | MI0002 | 0,4 g |
Kolesterol | MI0002 | 33 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 1,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 0,9 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 2 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 4 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | MI0002 | 1 µg | |
Retinol | MI0002 | 4 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0,1 µg | 1 % |
Vitamin E | MI0002 | 0,3 mg-ATE | 2 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,16 mg | 10 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 1,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,09 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 3 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 1,5 µg | 37 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 4 mg | 3 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 39 mg | 3 % |
Kalium (K) | MI0002 | 180 mg | 5 % |
Natrium (Na) | MI0002 | 1 144 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,9 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 125 mg | 19 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 16 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 2,9 mg | 26 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,11 mg | 12 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 3,2 mg | 22 % |
Selen (Se) | MI0002 | 12 µg | 14 % |
Jod (I) | MI0002 | 7 µg | 5 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1161 | Cattle |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
H0184 | Milk added |
H0191 | Meat added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0036 | Packed in gravy or sauce, meat |
M0151 | Metal container |
M0213 | Box |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0220 | Not drained |