Reinsdyrskav, fryst, rå
Energi i 100 g
Per 100 g
606 kJ (145 kcal)
606 kJ (145 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | 20 | 0 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400c | 3,2 g |
Transfettsyrer | 603 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 400c | 3,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 400c | 0,4 g |
Omega-3 | 322 | 0,3 g |
Omega-6 | 322 | 1,2 g |
Kolesterol | 400c | 78 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 322 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 322 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 322 | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 322 | 1,4 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 322 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 322 | 2 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 8 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 400c | 8 µg | |
Vitamin D | 400c | 0,3 µg | 3 % |
Vitamin E | 400c | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400c | 0,26 mg | 20 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400c | 0,6 mg | 37 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400c | 5,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400c | 0,44 mg | 24 % |
Vitamin B9 (folat) | 400c | 6 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400c | 6,3 µg | 157 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400c | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400c | 7 mg | 0 % |
Kalium (K) | 400c | 290 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 400c | 95 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,2 g | |
Fosfor (P) | 400c | 189 mg | 29 % |
Magnesium (Mg) | 400c | 33 mg | 11 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400c | 2,8 mg | 25 % |
Kobber (Cu) | 603 | 0,23 mg | 25 % |
Sink (Zn) | 400c | 4,8 mg | 34 % |
Selen (Se) | 400c | 25 µg | 29 % |
Jod (I) | 325 | 6 µg | 4 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) |
A0794 | Red meat (EUROFIR) |
B1619 | Reindeer |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0152 | Divided into pieces |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0003 | No treatment applied |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |