Seibiff, melpanert, med forstekt løk, fryst, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
436 kJ (103 kcal)
Mer seibiff:
436 kJ (103 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,7 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0,4 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 204 | 0,3 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 204 | 0,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 204 | 0,9 g |
Omega-3 | 73e | 0,3 g |
Omega-6 | 74e | 0,1 g |
Kolesterol | 204 | 48 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 321d | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 321d | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 321d | 0,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 321d | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 321d | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 321d | 0,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 10 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 103b | 5 µg | |
Retinol | 103b | 10 µg | |
Vitamin D | 20 | 0,7 µg | 6 % |
Vitamin E | 204 | 0,6 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 204 | 0,15 mg | 11 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 204 | 0,21 mg | 13 % |
Vitamin B3 (niacin) | 204 | 2,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 204 | 0,15 mg | 8 % |
Vitamin B9 (folat) | 204 | 14 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 204 | 5,4 µg | 135 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 103b | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 204 | 14 mg | 1 % |
Kalium (K) | 204 | 331 mg | 9 % |
Natrium (Na) | 204 | 195 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,5 g | |
Fosfor (P) | 204 | 192 mg | 30 % |
Magnesium (Mg) | 204 | 25 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 204 | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 204 | 0,06 mg | 6 % |
Sink (Zn) | 204 | 0,5 mg | 3 % |
Selen (Se) | 204 | 20 µg | 23 % |
Jod (I) | 325 | 83 µg | 59 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0804 | Seafood dish (EUROFIR) |
B1440 | Saithe |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0152 | Divided into pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0008 | Griddled |
H0150 | Color added |
H0151 | Spice or herb added |
H0319 | Wheat added |
H0349 | Onion added |
H0356 | Other substance coated or covered |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |