Skinkerull, Westfalerskinke
Energi i 100 g
Per 100 g
1 192 kJ (286 kcal)
1 192 kJ (286 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | 50 | 0 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 71 | 6,6 g |
Transfettsyrer | 71 | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | 71 | 9,4 g |
Flerumettede fettsyrer | 71 | 2,8 g |
Omega-3 | 73r | 0,3 g |
Omega-6 | 74r | 2,2 g |
Kolesterol | 71 | 90 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 214 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 214 | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 214 | 4,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 214 | 2,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 214 | 0,6 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 214 | 8,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 4 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 20 | 4 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 20 | 0,3 mg-ATE | 2 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 20 | 0,67 mg | 51 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,2 mg | 12 % |
Vitamin B3 (niacin) | 20 | 7,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 20 | 0,16 mg | 8 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 2 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 0,4 µg | 10 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 20 | 15 mg | 1 % |
Kalium (K) | 20 | 260 mg | 7 % |
Natrium (Na) | 20 | 3 460 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 8,7 g | |
Fosfor (P) | 20 | 210 mg | 32 % |
Magnesium (Mg) | 20 | 17 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 20 | 1,3 mg | 11 % |
Kobber (Cu) | 20 | 0,07 mg | 7 % |
Sink (Zn) | 20 | 1,6 mg | 11 % |
Selen (Se) | 20 | 13 µg | 15 % |
Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0797 | Preserved meat (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0125 | Skeletal meat part, without bone or shell |
E0145 | Sliced, thin, below 0 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0001 | Treatment applied not known |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0043 | Shoulder (MEAT CUT) |